Dengan Skim Bursari BP40, anda boleh memiliki ijazah Australia bertaraf antarabangsa di Swinburne Kampus Sarawak tanpa berbelanja lebih untuk yuran pengajian.

Mulakan pengajian anda dalam peringkat pra-universiti, diploma dan ijazah sarjana muda pada kos subsidi serendah yuran pengajian di universiti awam di Malaysia.

Program yang ditawarkan dan yuran Skim Bursari BP40.

Pelajar layak untuk memohon pinjaman pelajaran Yayasan Sarawak untuk membiayai yuran pengajian yang selebihnya. Pelajar yang layak juga akan ditawarkan elaun sara hidup sebanyak RM4,000 setahun selama tempoh pengajian.

Setelah tamat pengajian, rebat yuran juga ditawarkan untuk purata gred mata kumulatif 3.5 ke atas iaitu sebanyak 75% yuran pengajian dan purata gred mata kumulatif 3.0 ke atas iaitu sebanyak 50% yuran pengajian.

Apakah syarat-syarat lain untuk memohon, klik link ini :https://swinburne.edu.my/apply-now/bp40/bm.html untuk maklumat lanjut.

Tawaran ini terhad untuk 100 pelajar Bumiputera sahaja. Rebut sekarang!

Image may contain: text that says "SukaSuka GOLONGAN B40 M40 T20 Takrifan pendapatan rumah golongan masyarakat di Malaysia B40 Dikenali sebagai laitu kumpulan isi rumah TERENDAH. Pendapatan seisi rumah purata bulanan bawah RM4,360.00 Penduduk Malaysia adalah 40% terdiri daripada golongan ini. M40 Dikenali sebagai MIDDLE laitu kumpulan isi rumah PERTENGAHAN. Pendapatan seisi rumah purata bulanan di antara RM4,360.00 RM9,619.00 Penduduk Malaysia adalah 40% terdiri golongan T20 Dikenali sebagai TOP laitu kumpulan isi rumah Pendapatan seisi rumah purata bulanan RM9,620.00 dan ke atas. Penduduk Malaysia adalah 20% terdiri daripada golongan ini. ini. SukaSukaMY"
Gambar : Takrifan pendapatan isi rumah masyarakat Malaysia.

Like Facebook dan follow Twitter SukaSukaMY dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here